BeursstandVrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Wilt u een beursstand laten maken voor een evenement dat binnenkort op de planning staat? Als full-service standbouwbedrijf heeft Standbouw Prins Design alle disciplines in huis om u van het ontwerp tot de realisatie bij te staan. Wist u dat wij al meer dan 23 jaar meedraaien in de dynamische wereld van de standbouw en inmiddels zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf? Wij weten alles op het gebied van ontwerp, bouw, organisatie en service.

Beursstand laten maken? Dit is wat u kunt verwachten

Standbouw Prins Design bouwt door heel Europa stands. Of u nu voor een evenement in Amsterdam of Berlijn een beursstand wilt laten maken, wij staan voor u klaar. Door onze flexibele bedrijfsorganisatie werken we snel en efficiënt, waardoor u altijd de beste service ontvangt. Wij komen onze afspraken na en u komt nooit voor onaangename verrassingen te staan. Naast complete stands realiseren wij ook concepten voor interieurs (ook tijdelijke). Denk aan de complete realisatie van showrooms, kantoren en recepties.

Uw wensen staan centraal

Bij het maken van een ontwerp houden wij rekening met uw budget, de uitstraling van uw product op de stand en uw doelstelling. Tijdens een briefing bespreken wij graag uw wensen en doelstelling. Op basis daarvan creëren we een gedetailleerd ontwerp. Is dit precies de beursstand die u wilt laten maken? Dan stellen we een offerte op, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wij zorgen dan voor een compleet opgeleverde beursstand die volledig past bij uw wensen en uw bedrijf. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@standbouwdesign.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Share This