SHOWROOM

Uw showroom bepaalt uw succes

Dingen die we altijd voor vanzelfsprekend namen, staan nu op losse schroeven. Zowel in ons privé als zakelijk leven worden we nu geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid. En wat eigenlijk door het afgelopen coronajaar definitief is bevestigd: het traditionele kantoor gaat veranderen. Veel organisaties weten dat het thuiswerken blijvend is en dat het kantoor andere en extra functies krijgt. Dit geldt ook voor de showroom. Een showroom is niet enkel een ruimte waar producten op een leuke en creatieve manier uitgestald worden. Het wordt een plek om elkaar te ontmoeten, samen te werken en elkaar te inspireren, waar u graag uitpakt zodat uw klant overtuigd raakt om voor uw product te kiezen. 

Een eerste indruk maakt u slechts een keer, dan moet hij wel kloppen en raak zijn. Uw entree en showroom moeten er representatief en verzorgd uit zien. Het interieur bepaalt of het bezoek van de klant eenmalig is of dat hij uit zal groeien tot een vaste klant. Een commercieel getinte showroom is zodoende iets meer dan alleen een mooie vloer en een leuke kleur van de kastjes. Voor een ontwerp op maat van uw nieuwe of bestaande showroom, bent u bij Standbouw Prins Design helemaal aan het juiste adres. Wij ontwerpen, leveren en bouwen niet alleen beurswanden en beursstands door heel Europa, maar verzorgen ook het ontwerp en de realisatie van uw showroom.

 

Hoe creëren wij uw spraakmakende showroom

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de bouw geen zorgen te maken. Wij leveren uw showroom compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet

 

Onze USP

  • Alle disciplines in huis van ontwerp tot realisatie en opslag.
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één aanspreekpunt en transparante communicatie.
  • Leveren turn-key op.
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

 Van kantoorinrichtingen tot winkels en van showrooms tot recepties. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij kunnen alles voor u verzorgen.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

 

 

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Standbouw Prins Design B.V.