Standbouw

Standbouw Prins Design voorziet u graag van een onderscheidende beursstand, die aansluit bij uw product, dienst of imago. Een eerste indruk maakt u maar één keer. In slechts enkele seconden beslist een potentiële klant of die doorloopt of uw beursstand bezoekt. U krijgt hoogstwaarschijnlijk geen tweede kans om de bezoekers te vertellen wat u voor hen kan betekenen. Standbouw Prins Design creëert voor u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker met trots binnen lokt.

Laat een onuitwisbare indruk achter met Standbouw Prins Design

Met ons in zee gaan, betekent dat uw beursstand een onuitwisbare indruk achter die uw klanten of toekomstige klanten overrompelt. Wij maken met andere woorden uw product, dienst of imago tastbaar in een unieke ruimte. Standbouw Prins Design is een full-service standbouwbedrijf met alle disciplines in huis voor ontwerp en realisatie van in het oog springende stands. Al 28 jaar draaien wij mee in de dynamische wereld van de standbouw en zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een brede expertise op het gebied van ontwerp, bouw, organisatie en service.

Profiteer van een uitstekende service

Wij bouwen door geheel Europa stands. De service aan onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Dankzij onze flexibele bedrijfsorganisatie werken wij snel en efficiënt. Ons devies is nog steeds: afspraak is afspraak, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Naast complete stands ontwikkelen wij ook concepten voor interieurs (ook tijdelijke), bijvoorbeeld showrooms, kantoren en recepties, en verzorgen de complete realisatie. Bij het maken van een ontwerp houden wij rekening met uw budget, de uitstraling van uw product op de stand en uw doelstelling.

Ontdek onze USP’s

  • Alle disciplines in huis van ontwerp tot realisatie en opslag
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte m.b.v. impressies en animatie
  • Eén aanspreekpunt en transparantie communicatie
  • Nemen standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is

Mede door onze ervaring en werkwijze hebben we veel vertrouwen gekregen en langdurige relaties weten op te bouwen. Dat is terug te zien in onze groeiende klantenbestand.

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Wilt u meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons. Stuur een e-mail naar info@standbouwprinsdesign.nl.

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Share This