Standbouw

Bent u op zoek naar standbouw?

Nederland en Europa is voor Standbouw Prins Design bekend terrein. Laat tijdens de beurs een goede eerste indruk achter met spraakmakende standbouw. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw standbouw te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij spraakmakende standbouw

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de beurs. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw standbouw compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet.

 

Profiteer van een uitstekende service

Wij bouwen door geheel Europa stands. De service aan onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Dankzij onze flexibele bedrijfsorganisatie werken wij snel en efficiënt. Ons devies is nog steeds: afspraak is afspraak, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Naast complete stands ontwikkelen wij ook concepten voor interieurs (ook tijdelijke), bijvoorbeeld showrooms, kantoren en recepties, en verzorgen de complete realisatie. Bij het maken van een ontwerp houden wij rekening met uw budget, de uitstraling van uw product op de stand en uw doelstelling.

Ontdek onze USP’s

  • Alle disciplines in huis van ontwerp tot realisatie en opslag
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte m.b.v. impressies en animatie
  • Eén aanspreekpunt en transparantie communicatie
  • Nemen standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is

Mede door onze ervaring en werkwijze hebben we veel vertrouwen gekregen en langdurige relaties weten op te bouwen. Dat is terug te zien in onze groeiende klantenbestand.

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Wilt u meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons. Stuur een e-mail naar info@standbouwprinsdesign.nl.

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Standbouw Prins Design B.V.