Standbouw Drupa Düsseldorf

Standbouw Drupa Düsseldorf

Bent u op zoek naar standbouw voor de Drupa in Düsseldorf? Laat uw stand voor de Drupa in Düsseldorf bouwen door Standbouw Prins Design en laat een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

De Drupa is de grootste tentoonstelling over drukapparatuur ter wereld en wordt om de vier jaar gehouden door Messe Düsseldorf in Düsseldorf, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland. 

Heeft U een beursstand nodig op de Drupa te Düsseldorf?

Gaat u naar een beurs of event in Düsseldorf en u zoekt een standbouwbedrijf? Laat het ons weten. Düsseldorf is voor Standbouw Prins Design bekend terrein. Wij kennen de weg in en rond de expo locaties, onder andere Messe Düsseldorf.

Onze USP:

  • Leveren het totaal pakket van ontwerp, tot realisatie en opslag
  • Kosteloos ontwerp en offerte mbv impressies en animatie
  • Één contactpersoon en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Het noemen van goede service en een hoge kwaliteit kan iedereen. Bij Standbouw Prins Design is dat terug te zien in ons groeiende klantenbestand en de langdurige relaties.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Uw stand wordt een eyecatcher. Af tot in de puntjes.

Drupa Düsseldorf

 

Share This