Standbouw Interschutz Hannover

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Standbouw Interschutz Hannover

Laat tijdens de standbouw Interschutz Hannover een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij een spraakmakende stand voor Interschutz Hannover?

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de stanndbouw Interschutz Hannover. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met de eisen van Interschutz. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw stand compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet. Wilt u positief opvallen tijdens Interschutz Hannover? Vraag dan direct een offerte aan of stuur een email voor meer informatie.

Wat zijn de mogelijkheden bij Standbouw Prins Design

Standbouw Prins Design is een full-service standbouw bedrijf met een brede expertise op het gebied van ontwerp, productie en realisatie. Al meer dan 30 jaar doen wij niets anders dan onze klanten begeleiden en zorgen voor een succesvolle en onbezorgde beursdeelname in Nederland en Europa. Met een klein enthousiast team bouwen we gemiddeld 80 tot 100 stands per jaar variërend van 10m2 tot 500m2.

Standbouw Prins Design B.V.