Standbouw The Tire Keulen

Standbouw The Tire Keulen

Laat tijdens The Tire Keulen een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

THE TIRE COLOGNE is de internationale vakbeurs voor de bandenindustrie. Werkplaatsuitrusting voor motorvoertuigen en banden is prominent aanwezig naast banden en wielen. Het aanbod wordt afgerond door het vernieuwen van banden en het recyclen en verwijderen van oude banden.

Bent u op zoek naar een standbouw bedrijf in Keulen voor The Tire?

Bel of mail Standbouw Prins Design. Wij leveren regelmatig standbouw in Keulen en kennen de weg in en rond de expo locaties, onder andere messe Keulen.

The Tire Keulen

 

Onze USP

  • Alles onder één dak van ontwerp tot realisatie en opslag
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte mbv impressies en animatie
  • Één aanspreekpunt en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Ook wij leveren heldere communicatie, goede service en een hoge kwaliteit. Dat is bij Standbouw Prins Design terug te zien in ons groeiende klantenbestand en door langdurige relaties op te bouwen met bestaande klanten bouwen.

Meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of uiteraard van harte welkom bij ons.

Share This