Voor Standbouw: Vraag vrijblijvend een offerte aan! Of bel direct met 0345–519335

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

 

Standbouwer Dalfsen

Dalfsen is voor Standbouw Prins Design en de standbouwer een bekend terrein. Laat tijdens de beurs een goede eerste indruk achter met spraakmakende standbouw. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw standbouw te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij spraakmakende standbouw?

De standbouwer van Standbouw Prins Design heeft een vaste werkwijze . Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften op de beurs. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vaste standbouwer als aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. De standbouwer levert uw standbouw compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet.

Onze USP

  • Leveren het totaal pakket van ontwerp, tot realisatie en opslag.
  • Kosteloos ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één contactpersoon en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

 

Standbouw Prins Design B.V.