Beursmateriaal

Heeft u Beursmateriaal nodig voor Standbouw?

Bij Standbouw Prins Design is het ook mogelijk om beursmateriaal te huren. Standbouw Prins Design is een fullservice standbouwbedrijf met alle disciplines in huis voor ontwerp en realisatie van in het oog springende beursstands.

Beursmateriaal huren

Laat tijdens een beurs een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursmateriaal te huren bij Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Al 28 jaar draaien wij mee in de dynamische wereld van de beursstandbouw en zijn uitgegroeid tot een gerenommeeerd bedrijf met een brede expertise op het gebied van ontwerp, bouw, organisatie en service.

Wij bouwen door geheel Europa beursstands.
De service aan onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Dankzij onze flexibele bedrijfsorganisatie werken wij snel en efficiënt. Ons devies is nog steeds: afspraak is afspraak, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Naast complete stands ontwikkelen wij ook concepten voor interieurs (ook tijdelijke), bijvoorbeeld showrooms, kantoren en recepties, en verzorgen de complete realisatie. Dat zijn allemaal beursmaterialen die bij ons te koop zijn.

Bij het maken van een ontwerp houden wij rekening met uw budget, de uitstraling van uw product op de stand en uw doelstelling.

Vraag geheel vrijblijvend een ontwerp en/of offerte aan voor een stand!

Share This