Beursmateriaal

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bent u op zoek naar beursmateriaal?

Nederland en Europa is voor Standbouw Prins Design bekend terrein.
Laat tijdens de beurs een goede eerste indruk achter met spraakmakend beursmateriaal. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursmaateriaal te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij spraakmakend beursmateriaal

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de beurs. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw beursmateriaal compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. 

Ontdek onze USP’s

  • Alle disciplines in huis van ontwerp tot realisatie en opslag
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte m.b.v. impressies en animatie
  • Eén aanspreekpunt en transparantie communicatie
  • Nemen standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is

Mede door onze ervaring en werkwijze hebben we veel vertrouwen gekregen en langdurige relaties weten op te bouwen. Dat is terug te zien in onze groeiende klantenbestand.

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Wilt u meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons. Stuur een e-mail naar info@standbouwprinsdesign.nl.

Standbouw Prins Design B.V.