Beursstand ontwerp

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wilt u een beursstand laten ontwerpen?

Laat het ons weten.  Laat tijdens de beurs een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand met een mooi ontwerp. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij een spraakmakend beursstand ontwerp

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat van uw beursstand ontwerp naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de beurs. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd beursstand ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw beursstand ontwerp compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet. 

.

Wilt u positief opvallen tijdens de beurs met een mooi ontwep? Vraag dan direct een offerte aan of stuur een e-mail voor meer informatie.
Naast complete stands ontwikkelen wij ook concepten voor interieurs (ook tijdelijke), bijvoorbeeld showrooms, kantoren en recepties en verzorgen de complete realisatie.
Bij het maken van een ontwerp houden wij rekening met uw budget, de uitstraling van uw product op de stand en uw 

Standbouw Prins Design B.V.