Beursstand te koop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Beursstand te koop in alle soorten en maten

Standbouw Prins Design biedt onder meer een beursstand te koop, waarbij wij ervoor zorgen dat de identiteit van uw bedrijf zeer nadrukkelijk aanwezig zal zijn. U wilt toch ook met uw beursstand uw doelgroep effectief bereiken, wanneer u op een beurs staat? Onze beursstands prikkelen, sprankelen, zijn uniek en sporen bezoekers aan uw stand binnen te stappen. Naast het vaste aanbod van beursstands te koop, is Standbouw Prins Design eveneens uw adres voor onder andere:

  • Beursstand ontwerp
  • Beursstand inrichting
  • Beursstand bouw
  • Presentatiesystemen voor bijvoorbeeld showrooms en kantoren
  • Displays & banners
  • Organiseren van uw beursstand
  • Goede service voor, tijdens en na de beurs

Wilt u een beursstand kopen?

Laat het ons weten.  Wij kunnen u een beursstand te koop aanbieden die tijdens de beurs een goede eerste indruk achter laat. Een spraakmakende beursstand met een mooi ontwerp. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Stand te koop in hout, modulair en interieur

Er zijn vele beursstands te koop vandaag de dag. Maar, wanneer u met uw stand iets wilt bereiken, tussen alle stands uit wilt springen en een professionele uitstraling wilt creëren, dan kiest u voor de beursstands van Standbouw Prins Design. Wij zijn een fullservice bedrijf en wij bieden onder meer houtbouw, interieurbouw en modulaire systeembouw. Wanneer u kiest voor houtbouw, kunnen wij vrijwel elke vorm realiseren met de meest uiteenlopende materialen. Interieurbouw wordt veelal toegepast bij showrooms, winkelruimtes en kantoren. En wanneer u wilt besparen op tijd en kosten kiest u voor de standaard beursstand. Hierbij wordt van vaste elementen gebruik gemaakt. Tot slot leveren wij eveneens portable systemen, zoals banners en displays om het beursplaatje compleet te maken.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw stand compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet. Wilt u positief opvallen tijdens de beurs? Vraag dan direct een offerte aan of stuur een e-mail voor meer informatie.
Naast complete stands ontwikkelen wij ook concepten voor interieurs (ook tijdelijke), bijvoorbeeld showrooms, kantoren en recepties en verzorgen de complete realisatie.
Bij het maken van een ontwerp houden wij rekening met uw budget, de uitstraling van uw product op de stand en uw doelstelling.

Standbouw Prins Design B.V.