Beurswanden

Beurswanden van Standbouw Prins Design voor een professionele look

Wij bieden een uiteenlopend assortiment beurswanden, waarmee u op doeltreffende, succesvolle wijze uw doelgroep kunt benaderen. Onze beurswanden zijn de perfecte oplossing wanneer u zich met uw bedrijf op een professionele, doch originele wijze wilt presenteren. Bovendien bieden wij naast het aanbod beurswanden eveneens duurzame, effectieve presentatiesystemen. Wilt u iets totaal nieuws? Dan kunt u bij ons terecht voor een beursstand ontwerp op maat of een complete, verfrissende en vernieuwende beursstand inrichting. U bent verzekerd van snelle levering, uitstekende service, topkwaliteit en betaalbare prijzen!

Geef uw beursstand de juiste uitstraling met onze beurswanden

Een vakbeurs, algemene beurs, congres of een bedrijfspresentatie is naast het presenteren van uw producten en of diensten eveneens een uitstekende gelegenheid om potentiële klanten aan te trekken en nieuwe contacten op te doen. Door uw beursstand een bijzondere aankleding te geven met de professionele, mooie en originele beurswanden van Standbouw Prins Design zult u zeker een goede eerste indruk maken.

Wij zijn al ruim 28 jaar actief in de standbouw en zijn daardoor een begrip in heel Europa. Klanten kunnen vertrouwen op uitstekende service vanaf het begin tot aan het eind. Afspraak is afspraak en heldere communicatie, dat is waar wij voor gaan. Niet voor niets mogen wij dan ook geregeld vaste klanten opnieuw voorzien van een beursstand ontwerp. Daarnaast verzorgen wij regelmatig de gehele organisatie van terugkerende bedrijven op het gebied van standbouw inclusief de bijbehorende beurswanden en presentatiesystemen.

Beurswanden van groot tot klein

Wij verzorgen beurswanden in alle soorten en maten. Voor de kleinere introducties, alsook voor de complete inrichting van uw beursstand, leveren wij beurswanden en presentatiewanden op maat, afhankelijk van uw eigen wensen, uw doelgroep en uw budget. Vraag geheel vrijblijvend een ontwerp of offerte aan voor uw stand inclusief beurswanden en mocht u vragen hebben, dan staan wij u zonder verdere verplichtingen graag te woord!

Share This