Display hout

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Heeft u een display van hout nodig voor Standbouw?

Bij Standbouw Prins Design is het ook mogelijk om displays van hout te huren. Standbouw Prins Design is een fullservice standbouwbedrijf met alle disciplines in huis voor ontwerp en realisatie van in het oog springende beursstands.

Display van hout huren

Laat tijdens een beurs een goede eerste indruk achter met een spraakmakende display van hout. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw display van hout te huren bij Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Wij bouwen door geheel Europa beursstands en displays van hout.

De service aan onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Dankzij onze flexibele bedrijfsorganisatie werken wij snel en efficiënt. Ons devies is nog steeds: afspraak is afspraak, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Naast complete stands en houten displays ontwikkelen wij ook concepten voor interieurs (ook tijdelijke), bijvoorbeeld showrooms, kantoren en recepties, en verzorgen de complete realisatie. Dat zijn allemaal beursmaterialen die bij ons te koop zijn.

Bij het maken van een ontwerp houden wij rekening met uw budget, de uitstraling van uw product op de stand en uw doelstelling.

Vraag geheel vrijblijvend een ontwerp en/of offerte aan voor een stand!

 

Ontdek onze USP’s

  • Alle disciplines in huis van ontwerp tot realisatie en opslag
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte m.b.v. impressies en animatie
  • Eén aanspreekpunt en transparantie communicatie
  • Nemen standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is
Standbouw Prins Design B.V.