Houtbouw

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Standbouw Flexibele houtbouw

Laat tijdens de beurs een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand met flexibele houtbouw. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design met flexibele houtbouw, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago

Gaat u naar een beurs of event en u zoekt een standbouwbedrijf?

Laat het ons weten. Het is voor Standbouw Prins Design allemaal bekend terrein. Wij kennen de weg in en rond de beurs locaties.

Wat zijn de mogelijkheden bij Standbouw Prins Design voor den beurs of event

Standbouw Prins Design is een full-service standbouw bedrijf.
Alle disciplines als ontwerp, productie, realisatie en opslag onder één dak.
Ruim 30 jaar doen wij niets anders dan onze klanten begeleiden en zorgen voor een succesvolle en onbezorgde beursdeelname in Nederland en Europa.
Met een klein enthousiast team en een passie voor expo bouwen we gemiddeld 80 tot 100 stands per jaar variërend van 10m2 tot 500m2.

Modulaire systeembouw

Bij deze gestandaardiseerde manier van standbouw wordt gebruik gemaakt van vaste elementen. U kunt hiermee tijd en kosten besparen.

Interieurbouw

Van showrooms en winkelruimtes, inbouw van bussen, bedrijfswagens e.d. Wij ontwikkelen de concepten en vervaardigen de complete interieurs.
Wij zijn ook leverancier van portabele systemen waaronder displays en banners.

Standbouw Prins Design B.V.
Share This