Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/standbouwprinsdesign.nl/httpdocs/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 76

Interieur horeca

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Heeft u een interieur voor de horeca nodig?

Laat het ons weten. Interieur voor de horeca is voor Standbouw Prins Design bekend terrein. 
Laat een goede eerste indruk achter met een spraakmakend interieur in de horeca. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of blijft. Door uw interieur te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een zaak die in het oog springt en de horeca bezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij een spraakmakend interieur voor de horeca

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  voor uw interieur. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Wij leveren uw interieur voor de horeca compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet. 

Onze USP

  • Leveren het totaal pakket van ontwerp, tot realisatie en opslag.
  • Kosteloos ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één contactpersoon en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Het noemen van goede service en een hoge kwaliteit kan iedereen. Bij Standbouw Prins Design is dat terug te zien in ons groeiende klantenbestand en de langdurige relaties.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Standbouw Prins Design B.V.