Interieur op maat

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

U zoekt een interieur op maat?

Maar u twijfelt of een standbouwbedrijf wel de juiste partij is? Neem dan contact op met Standbouw Prins Design.

Stand- en interieurbouw brengen wij onder een noemer. De kennis en ontwerpen, materialen en machines zijn voor beide disciplines gelijk. Het maakt ons niet uit of de balie, bar, tafel of ander bouwwerk een aantal dagen op een beurs staat of voor de komende 10 jaar in een kantoor, winkel, showroom of entree. Wij leveren maatwerk van hoge kwaliteit en de mooiste en duurzame materialen.

Onze ontwerpers zijn op de hoogte van de laatste trends middels beurzen en vakbladen dus laat u eens verrassen door onze aanpak, flexibiliteit en originaliteit. Daar zijn wij groot mee geworden.

Hoe creëren wij spraakmakend interieur op maat

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  voor uw interieur op maat. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van uw interieur heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Wij leveren uw interieur op maat compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet.

Onze USP

  • Leveren het totaal pakket van ontwerp, tot realisatie en opslag.
  • Kosteloos ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één contactpersoon en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Het noemen van goede service en een hoge kwaliteit kan iedereen. Bij Standbouw Prins Design is dat terug te zien in ons groeiende klantenbestand en de langdurige relaties.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Standbouw Prins Design B.V.