Interieurbouw Groningen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

U zoekt een interieurbouw bedrijf dat in Groningen kan leveren?

Maar u twijfelt of een standbouwbedrijf wel de juiste partij is? Neem dan contact op met Standbouw Prins Design.

Stand- en interieurbouw brengen wij onder een noemer. De kennis en ontwerpen, materialen en machines zijn voor beide disciplines gelijk. Het maakt ons niet uit of de balie, bar, tafel of ander bouwwerk een aantal dagen op een beurs staat of voor de komende 10 jaar in een kantoor, winkel, showroom of entree. Wij leveren maatwerk van hoge kwaliteit en de mooiste en duurzame materialen.

Onze ontwerpers zijn op de hoogte van de laatste trends middels beurzen en vakbladen dus laat u eens verrassen door onze aanpak, flexibiliteit en originaliteit. Daar zijn wij groot mee geworden.

Hoe creëren wij spraakmakend interieurbouw in Groningen

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  voor uw interieur. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Wij leveren uw interieurbouw in Groningen compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet

Onze USP

  • Alle disciplines in huis van ontwerp tot realisatie en opslag.
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één aanspreekpunt en transparante communicatie
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Wilt u meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor interieurbouw? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of uiteraard van harte welkom bij ons.

Standbouw Prins Design B.V.