Messe Munchen

München, de hoofdstad van Beieren en de woonplaats voor meer dan 1,3 miljoen Münchenaren die de stad tot één van de leukste steden van Duitsland maken. De Münchenaren zijn namelijk echte levensgenieters en zijn uitermate trots op hun stad en delen dat graag met iedereen. Samen proosten in één van de vele “Biergartens” die München rijk is of gewoon gezellig in de Englische Garten tijdens een zondagse wandeling.

Gaat u naar een beurs of event in München en u zoekt een standbouwbedrijf? Laat het ons weten. Munchen is voor Standbouw Prins Design bekend terrein. Wij kennen de weg in en rond de expo locaties, onder andere messe München.

Standbouw Prins Design is een full-service standbouw bedrijf. We ontwerpen, bouwen, inrichten en opslag van stands. We realiseren maatwerk standbouw en zijn gespecialiseerd in houtbouw. Dit doen wij ruim 30 jaar voor onze klanten en begeleiden en zorgen voor een succesvolle en onbezorgde beursdeelname in Nederland en Europa. Met onze passie voor expo bouwen we gemiddeld 80 tot 100 stands per jaar variërend van 10m2 tot 500m2.

Onze USP:

  • Leveren het totaal pakket van ontwerp, tot realisatie en opslag
  • Kosteloos ontwerp en offerte mbv impressies en animatie
  • Één contactpersoon en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Het noemen van goede service en een hoge kwaliteit kan iedereen. Bij Standbouw Prins Design is dat terug te zien in ons groeiende klantenbestand en de langdurige relaties.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of uiteraard van harte welkom bij ons.

Share This