Mobiele beursstand

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Mobiele beursstand, afgestemd op uw wensen

Voor een kwalitatieve beursstand bent u bij Standbouw Prins Design aan het juiste adres. Het is van belang wanneer u uw naamsbekendheid wilt vergroten, bezoekers wilt prikkelen en uw omzet wilt verhogen, dat u met uw beursstand professioneel voor de dag komt. De eerste indruk van bezoekers bepaalt of zij doorlopen of geïnteresseerd raken om u te benaderen. Wij zijn gespecialiseerd in mobiele beursstands, zodat uw presentatie er tot in de puntjes verzorgd uitziet, geheel afgestemd op uw wensen en doelgroep. Daarnaast houden wij eveneens rekening met uw budget, zodat een mobiele beursstand voor iedereen betaalbaar is en blijft.

Kom goed voor de dag met uw mobiele beursstand

Wij bieden diverse soorten mobiele beursstands. Een echte eyecather zijn de beursstands met flexibele doeken. Deze zorgen voor een dynamische presentatie, waarbij bijpassende verlichting als extra detail dient. Onze beursstands zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en vormen en met de bijpassende banners en displays maakt u het geheel compleet. Mobiele beursstands zijn uitermate geschikt voor onder meer:

  • Winkelruimtes
  • Showrooms
  • Kantoorpresentaties
  • Reizende presentaties
  • In bussen en bedrijfswagens
  • En meer

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van uw mobiele beursstand heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw  beursstand compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet.

 

Informeert u vrijblijvend naar alle mogelijkheden van onze mobiele beursstands, want ook voor u hebben wij een passende oplossing.

De mobiele beursstand, commerciële efficiëntie

De mobiele beursstand is de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar tijdelijk materiaal voor een introductie van uw bedrijf of bedrijfspresentatie in een winkelcentrum of evenement. Het geeft u net een beetje meer looks en aanzien en door een goede inrichting brengt u de identiteit van uw bedrijf, producten en / of diensten goed naar buiten. Maak handig gebruik van ons fullservice standbouwbedrijf. Met onze brede expertise begeleiden wij u van het begin tot het einde. Vraag zonder enige verdere verplichting informatie aan voor een mobiele beursstand. U zult zien wat wij bedoelen!

Standbouw Prins Design B.V.
Share This