Mobielebeurssystemen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Mobiele beurssystemen, afgestemd op uw wensen

Voor kwalitatieve mobiele beurssystemen bent u bij Standbouw Prins Design aan het juiste adres. Het is van belang wanneer u uw naamsbekendheid wilt vergroten, bezoekers wilt prikkelen en uw omzet wilt verhogen, dat u met uw mobiele beurssystemen professioneel voor de dag komt. De eerste indruk van bezoekers bepaalt of zij doorlopen of geïnteresseerd raken om u te benaderen. Wij zijn gespecialiseerd in mobiele beurssystemen, zodat uw presentatie er tot in de puntjes verzorgd uitziet, geheel afgestemd op uw wensen en doelgroep. Daarnaast houden wij eveneens rekening met uw budget, zodat een mobiele beursstand voor iedereen betaalbaar is en blijft.

Kom goed voor de dag met uw mobielebeurssystemen

Wij bieden diverse soorten mobiele beurssystemen. Een echte eyecather zijn de beursstands met flexibele doeken. Deze zorgen voor een dynamische presentatie, waarbij bijpassende verlichting als extra detail dient. Onze beurssystemen zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en vormen en met de bijpassende banners en displays maakt u het geheel compleet. Mobiele beurssystemen zijn uitermate geschikt voor onder meer:

 • Winkelruimtes
 • Showrooms
 • Kantoorpresentaties
 • Reizende presentaties
 • In bussen en bedrijfswagens
 • En meer

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van uw mobielebeurssysteem heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw  beursstand compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het mobiele beurssysteem? Wij vertellen het u graag!

Mobielebeurssystemen, commerciële efficiëntie

Mobielebeurssytemen is de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar tijdelijk materiaal voor een introductie van uw bedrijf of bedrijfspresentatie in een winkelcentrum of evenement. Het geeft u net een beetje meer looks en aanzien en door een goede inrichting brengt u de identiteit van uw bedrijf, producten en / of diensten goed naar buiten. Maak handig gebruik van ons fullservice standbouwbedrijf. Met onze brede expertise begeleiden wij u van het begin tot het einde. Vraag zonder enige verdere verplichting informatie aan voor mobielebeurssystemen. U zult zien wat wij bedoelen!

Onze USP:

 • Leveren het totaal pakket van ontwerp, tot realisatie en opslag.
 • Kosteloos ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
 • Één contactpersoon en heldere communicatie
 • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
 • Leveren de stand turn-key op
 • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Het noemen van goede service en een hoge kwaliteit kan iedereen. Bij Standbouw Prins Design is dat terug te zien in ons groeiende klantenbestand en de langdurige relaties.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Uw stand wordt een eyecatcher. Af tot in de puntjes.

 

Standbouw Prins Design B.V.