Podiumbouw

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Podiumbouw, afgestemd op uw wensen

Voor een kwalitatief podiumbouw bent u bij Standbouw Prins Design aan het juiste adres. Het is van belang wanneer u uw naamsbekendheid wilt vergroten, bezoekers wilt prikkelen en uw omzet wilt verhogen, dat u met uw podiumbouw professioneel voor de dag komt. De eerste indruk van bezoekers bepaalt of zij doorlopen of geïnteresseerd raken om u te benaderen. Wij zijn gespecialiseerd in podiumbouw, zodat uw presentatie er tot in de puntjes verzorgd uitziet, geheel afgestemd op uw wensen en doelgroep. Daarnaast houden wij eveneens rekening met uw budget, zodat een mooi podium voor iedereen betaalbaar is en blijft.

Kom goed voor de dag met uw podiumbouw

Wij bieden diverse soorten podiums. Een echte eyecather zijn de podiums met flexibele doeken. Deze zorgen voor een dynamische presentatie, waarbij bijpassende verlichting als extra detail dient. Onze podiumbouw is te verkrijgen in diverse afmetingen en vormen en met de bijpassende banners en displays maakt u het geheel compleet.

  Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

  Tijdens de bouw van uw podium heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij leveren uw  podium compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en interne

  Vraag geheel vrijblijvend een ontwerp en/of offerte aan voor een stand!

  Onze USP:

  • Leveren het totaal pakket van ontwerp, tot realisatie en opslag.
  • Kosteloos ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één contactpersoon en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

  Het noemen van goede service en een hoge kwaliteit kan iedereen. Bij Standbouw Prins Design is dat terug te zien in ons groeiende klantenbestand en de langdurige relaties.

  Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

  Uw stand wordt een eyecatcher. Af tot in de puntjes.

  Standbouw Prins Design B.V.