Stand Beurs

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Een Stand op een Beurs, afgestemd op uw wensen

Voor een kwalitatieve beursstand bent u bij Standbouw Prins Design aan het juiste adres. Het is van belang wanneer u uw naamsbekendheid wilt vergroten, bezoekers wilt prikkelen en uw omzet wilt verhogen, dat u met uw stand op de beurs professioneel voor de dag komt. De eerste indruk van bezoekers bepaalt of zij doorlopen of geïnteresseerd raken om u te benaderen. Wij zijn gespecialiseerd in stands op beurzen, zodat uw presentatie er tot in de puntjes verzorgd uitziet, geheel afgestemd op uw wensen en doelgroep. Daarnaast houden wij eveneens rekening met uw budget, zodat een beursstand voor iedereen betaalbaar is en blijft.

Kom goed voor de dag met uw stand op de beurs

Wij bieden diverse soorten stands voor de beurs aan. Een echte eyecather zijn de beursstands met flexibele doeken. Deze zorgen voor een dynamische presentatie, waarbij bijpassende verlichting als extra detail dient. Onze beursstands zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en vormen en met de bijpassende banners en displays maakt u het geheel compleet. 

  Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

  Tijdens de bouw van uw beursstand heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw  beursstand compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en interne

  Vraag geheel vrijblijvend een ontwerp en/of offerte aan voor een stand.

  Onze USP

  • Alles onder één dak van ontwerp tot realisatie en opslag.
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één aanspreekpunt en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

  Ook wij leveren heldere communicatie, goede service en een hoge kwaliteit.

  Dat is bij Standbouw Prins Design terug te zien in ons groeiende klantenbestand en door langdurige relaties op te bouwen met bestaande klanten bouwen.

  Contact

  Meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw?

  Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

   

  Standbouw Prins Design B.V.