Standbouw Antwerpen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Antwerpen is de coolste stad van België, waar design en kunst samenkomen met geschiedenis en cultuur. Antwerp Expo is dicht bij de authentieke binnenstad en toch zeer goed bereikbaar met de wagen en openbaar vervoer. Elk jaar worden er meer dan 60 beurzen en vergaderingen, evenementen en conferenties georganiseerd.

Bent u op zoek naar een standbouwbedrijf in Antwerpen? Bel of mail Standbouw Prins Design. Wij leveren regelmatig standbouw in België en kennen de weg in en rond de expo locaties, onder andere expo Antwerpen.

Bent u op zoek naar standbouw in Antwerpen?

Antwerpen is voor Standbouw Prins Design bekend terrein.
Laat tijdens de beurs een goede eerste indruk achter met spraakmakende standbouw in Antwerpen. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw standbouw te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij spraakmakende standbouw in Antwerpen

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de beurs. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw standbouw in Antwerpen compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet.

Onze USP

  • Leveren het totaal pakket van ontwerp, tot realisatie en opslag.
  • Kosteloos ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één contactpersoon en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Het noemen van goede service en een hoge kwaliteit kan iedereen. Bij Standbouw Prins Design is dat terug te zien in ons groeiende klantenbestand en de langdurige relaties.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of uiteraard van harte welkom bij ons.

Standbouw Prins Design B.V.