Standbouw Assen

Assen is cultuur en historie. Assen is natuur en landschap, de TT, het Drents Museum en recreatiegebied Baggelhuizen. Assen is de snelst groeiende stad van het Noorden, met een gezellig en overzichtelijk centrum. Alles ligt er op loopafstand, inclusief het station en parkeervoorzieningen. Dat maakt Assen tot een heerlijke stad om te shoppen, om een museum te bezoeken of een fietstocht of stadswandeling te maken.

Er is heel veel te doen in Assen. Natuurlijk is er de TT en het gelijknamig festival, maar wat te denken van andere evenementen in de TT Hal.

De TT Hall is de meest multifunctionele en grootste aaneengesloten hal van Nederland. Sinds 2007 biedt het complex dan ook onderdak aan een breed scala beurzen en evenementen. Van vakbeurs tot hippisch concours en van consumentenbeurs tot dancefeest; alles is mogelijk in de TT Hall Assen. De TT Hall biedt een bezoekerscapaciteit van 17.500 en beschikt over 6.500 parkeerplaatsen.

Gaat u naar een beurs of event in Assen en u zoekt een standbouwbedrijf? Laat het ons weten. Assen is voor Standbouw Prins Design bekend terrein. Wij kennen de weg in en rond de TT Hal.

Onze USP

  • Alles onder één dak van ontwerp tot realisatie en opslag.
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één aanspreekpunt en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Het noemen van goede service en een hoge kwaliteit kan iedereen. Bij Standbouw Prins Design is dat terug te zien in ons groeiende klantenbestand en de langdurige relaties.

Nieuwsgierig?

Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Share This