Standbouw Brugge

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bent u op zoek naar standbouw in Brugge?

Brugge is voor Standbouw Prins Design bekend terrein.
Laat tijdens de beurs een goede eerste indruk achter met spraakmakende standbouw in Brugge. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw standbouw te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij spraakmakende standbouw in Brugge

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de beurs. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw standbouw in Brugge compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet.

 

Alles onder één dak

Aangezien wij veel stands in het buitenland bouwen [hoofdzakelijk voor Nederlandse opdrachtgevers], zijn we bekend met de richtlijnen van vrijwel alle beurscomplexen en –organisaties in Europa en zelfs daarbuiten. Dus…waar uw stand ook gebouwd moet worden: wij nemen u de zorg geheel uit handen.

Zoals reeds vermeld, gebeurt alles bij ons onder één dak: wij ontwerpen uw stand, maken het in onderdelen klaar in onze werkplaats en bouwen hem op locatie voor u op. Na de beurs wordt uw stand gedemonteerd en worden de onderdelen opgeslagen in ons magazijn. Uw stand is dus van begin tot eind bij Standbouw Prins Design in goede handen!

Meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Standbouw Prins Design B.V.
Share This