Standbouw Brugge

De Middeleeuwse stad Brugge behoort tot de meest bezochte plaatsen in België. De historische stad heeft veel cultureel erfgoed waardoor toeristen uit zowel binnen- als buitenland de stad massaal bezoeken. Niet voor niets dat de historische binnenstad van Brugge in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Wie het centrum van Brugge bezoekt zal opvallen dat de binnenstad haar uitstraling voor een zeer groot deel heeft weten te behouden. De moderne tijd is hier op een mooie manier samengevloeid met de oude gebouwen, straten en pleinen. Brugge is echter meer dan alleen een verzameling mooie gebouwen, pleinen en straten. Het is bovenal een stad waar het Bourgondische leven nog steeds een belangrijke plaats inneemt. Zoals het een goed Bourgondiër betaamd kun je in Brugge volop genieten van heerlijke spijzen en dranken. Voor liefhebbers van chocolade is Brugge helemaal een walhalla. Je kunt hier heerlijke chocoladeproducten kopen van meer dan vijftig lokale chocolatiers!

Alles onder één dak

Aangezien wij veel stands in het buitenland bouwen [hoofdzakelijk voor Nederlandse opdrachtgevers], zijn we bekend met de richtlijnen van vrijwel alle beurscomplexen en –organisaties in Europa en zelfs daarbuiten. Dus…waar uw stand ook gebouwd moet worden: wij nemen u de zorg geheel uit handen.

Zoals reeds vermeld, gebeurt alles bij ons onder één dak: wij ontwerpen uw stand, maken het in onderdelen klaar in onze werkplaats en bouwen hem op locatie voor u op. Na de beurs wordt uw stand gedemonteerd en worden de onderdelen opgeslagen in ons magazijn. Uw stand is dus van begin tot eind bij Standbouw Prins Design in goede handen!

Meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Share This