Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/standbouwprinsdesign.nl/httpdocs/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 76

Standbouw Domotex Hannover

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Standbouw Domotex Hannover

Laat tijdens Domotex Hannover een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij een spraakmakende stand voor Domotex te Hannover?

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de Domotex Hannover. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met de eisen van Design District. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Exposanten en bezoekers van over de hele wereld, vier werkdagen, de nieuwste trends en levensstijl, evenals talloze mogelijkheden om bestellingen op te nemen … dit is de belofte van DOMOTEX – The World of Flooring– die het begin markeert van de handel werkjaar. Een paar dagen lang zal Hannover dienen als een internationaal centrum voor de vloerensector en een ideale plek bieden om te netwerken en zakelijke leads te krijgen.

Zoekt u een bedrijf dat standbouw in Hannover kan leveren? Neem dan contact op met Standbouw Prins Design. Wij kennen de weg in en rond de expo locaties.

Wat zijn de mogelijkheden bij Standbouw Prins Design

Standbouw Prins Design is een full-service standbouw bedrijf met een brede expertise op het gebied van ontwerp, productie en realisatie. Al meer dan 30 jaar doen wij niets anders dan onze klanten begeleiden en zorgen voor een succesvolle en onbezorgde beursdeelname in Nederland en Europa. Met een klein enthousiast team bouwen we gemiddeld 80 tot 100 stands per jaar variërend van 10m2 tot 500m2.

Standbouw Prins Design B.V.