Standbouw Drenthe

Bent u op zoek naar een standbouwbedrijf in Drenthe? Bel of mail Standbouw Prins Design. Wij leveren regelmatig standbouw in Drenthe en kennen de weg in en rond de expo locaties.

Standbouw Prins Design is een full-service standbouw bedrijf. Alle disciplines als ontwerp, productie, realisatie en opslag onder één dak. Ruim 30 jaar doen wij niets anders dan onze klanten begeleiden en zorgen voor een succesvolle en onbezorgde beursdeelname in Nederland en Europa. Met een klein enthousiast team en een passie voor expo bouwen we gemiddeld 80 tot 100 stands per jaar variërend van 10m2 tot 500m2.

Bij Standbouw Prins Design houden we van korte lijnen. Zo zit je vanaf de eerste minuut met de ontwerper aan tafel om jullie wensen te inventariseren en om te zetten in een creatief standontwerp.

 
Dit standontwerp, in combinatie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, onze flexibele instelling en service zorgen voor een doeltreffende beurspresentatie.

Ons team van standbouwers zorgt ervoor dat het ontwerp goed vertaald wordt naar standbouw en dat wanneer jullie aankomen op lokatie de stand klaar is om een optimale beurs te draaien.

Laat je inspireren door onze projecten en neem contact met ons op. De kans is erg groot dat wij ook jullie wensen kunnen vertalen in een communicatief hoogwaardige stand.

Share This