Standbouw Goes

Verleiden daar zijn we goed in. Uw doelgroep verleiden wel te verstaan. 
Wij zorgen ervoor dat men u niet voorbijloopt, dat u in het oog springt en dat men u zich blijvend herinnert.

30 jaar ervaring in de standenbouw is niet niets. Gebruik maken van een op maat gemaakte beursstand is één van de meest effectieve strategieën om de identiteit van uw bedrijf of organisatie aan het publiek te tonen.

Onze knowhow en expertise staan garant voor een onvergetelijke beursdeelname, zowel voor u als voor de bezoeker. Onze passie is die van u te vertalen in een niet te evenaren ‘beursbelevenis’.

Bent u op zoek naar een standbouwbedrijf?

Bel of mail Standbouw Prins Design. Wij leveren regelmatig standbouw in Europa en kennen de weg in en rond de diverse expo locaties.

Wat zijn de mogelijkheden bij Standbouw Prins Design:

Standbouw Prins Design is een full-service standbouw bedrijf.

Alle disciplines als ontwerp, productie, realisatie en opslag onder één dak.

Ruim 30 jaar doen wij niets anders dan onze klanten begeleiden en zorgen voor een succesvolle en onbezorgde beursdeelname in Nederland en Europa.

Met een klein enthousiast team en een passie voor expo bouwen we gemiddeld 80 tot 100 stands per jaar variërend van 10m2 tot 500m2.

Contact

Meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw?

Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Ons team van verkopers, ontwerpers en standbouwers staat voor u klaar om uw stand voor u te verzorgen. Van ontwerp en offerte tot productie en opbouw. Turnkey opgeleverd.

Share This