Standbouw Leeuwarden

Gaat u naar een beurs of event in Leeuwarden en u zoekt een standbouwbedrijf? Laat het ons weten. Leeuwarden is voor Standbouw Prins Design bekend terrein. Wij kennen de weg in en rond de diverse expo locaties.

Onze USP

  • Leveren het totaal pakket van ontwerp, tot realisatie en opslag.
  • Kosteloos ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één contactpersoon en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Het noemen van goede service en een hoge kwaliteit kan iedereen. Bij Standbouw Prins Design is dat terug te zien in ons groeiende klantenbestand en de langdurige relaties.

Ieder project = uniek

Standbouw Prins Design werkt met de meest kwalitatieve materialen en oog voor detail is voor ONS prioritair. Dagelijks verleggen we onze grenzen om tot een verbluffend eindresultaat te komen. Naast een team van specialisten hebben wij ook een eigen logistiek en voldoende ruimte voor opslag en stockage.

Klantgerichte en snelle service, technische kennis en creativiteit staan bij ons centraal. Standbouw Prins staat garant voor een correcte timing,
hoge afwerkingsgraad en competitieve prijzen. Deadlines worden ten allen tijde gerespecteerd en gemaakte afspraken worden correct nageleefd.

Onze ontwerpers waarborgen uw ‘one of a kind’ identiteit en verliezen ook “uw eigen” marketingconcept niet uit het oog. De realisatie van uw beursstand gebeurt in ons eigen atelier. Hier krijgt elk project zijn uiteindelijke vorm.
Iedere stand is een unicum, zowel uw paradepaardje als het onze.

Een beursdeelname is een groots gebeuren en net daarom zien wij ieder project, klein of groot, steeds als een uitdaging.

Nieuwsgierig?

Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Share This