Standbouw Luik

Bent u op zoek naar een standbouwbedrijf in Luik?

Bel of mail Standbouw Prins Design. Wij leveren regelmatig standbouw in België en kennen de weg in en rond de diverse expo locaties.

Wie is Standbouw Prins Design

Standbouw Prins Design bestaat uit een klein team van beursspecialisten met heel veel ervaring. Die ervaring zetten wij graag in om voor onze opdrachtgevers prachtige beurspresentaties neer te zetten. Omdat we alle expertise in huis hebben; standontwerpers, een timmerwerkplaats en eigen opslag en transport hebben, kunnen we creatief zijn, scherpe offertes bieden en altijd klaar staan voor onze klanten.

Standontwerp

Standbouw Prins Design verzorgt standontwerpen voor elke gewenst stand formaat. Een éénmalige stand of een stand die meermalen wordt opgebouwd op diverse beurzen, wij kijken samen met je naar de mogelijkheden. Standbouw Prins Designl maakt bijna alles van vrijwel elke materiaal, staal, hout, kunststof, glas, juist een combinatie van deze materialen. Of je nu een strakke stand wilt of een oud bruin café uitstraling tandbouw Prins kan het realiseren.

Hoe de stand eruit komt zien bepaal je zelf, wij adviseren en begeleiden het proces. Voordat we beginnen is het belangrijk dat je de volgende vraag beantwoord: “Waarom wil ik deelnemen aan een beurs?” Je antwoord op de vraag is het startpunt van het ontwerp.

Een standontwerp aanvragen: hoe werkt dat?

Bel ons voor een afspraak of stuur je wensen per mail. Naar aanleiding van je wensen maken wij een standontwerp.

Share This