Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/standbouwprinsdesign.nl/httpdocs/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 76

Messe Frankfurt

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bent u op zoek naar een standbouwbedrijf voor de Tendence in  Frankfurt?

Laat tijdens de Tendence in Frankfurt een goede eerst indruk achter met een spraakmakende beursstand.  Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Design Prins, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Bel of mail Standbouw Prins Design. Wij leveren regelmatig standbouw in Frankfurt en kennen de weg in en rond de expo locaties, onder andere Messe Frankfurt. 

Tendence Frankfurt | Wat zijn de mogelijkheden bij Standbouw Prins Design:

Standbouw Prins Design is een full-service standbouw bedrijf.

Alle disciplines als ontwerp, productie, realisatie en opslag onder één dak.

Ruim 30 jaar doen wij niets anders dan onze klanten begeleiden en zorgen voor een succesvolle en onbezorgde beursdeelname in Nederland en Europa ook op Messe Frankfurt.

Met een klein enthousiast team en een passie voor expo bouwen we gemiddeld 80 tot 100 stands per jaar variërend van 10m2 tot 500m2.

inOnze USP

  • Alles onder één dak van ontwerp tot realisatie en opslag.
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één aanspreekpunt en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Ook wij leveren heldere communicatie, goede service en een hoge kwaliteit.

Dat is bij Standbouw Prins Design terug te zien in ons groeiende klantenbestand en door langdurige relaties op te bouwen met bestaande klanten bouwen.

Contact

Meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw  voor de Tendence in Frankfurt?

Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Ons team van verkopers, ontwerpers en standbouwers staat voor u klaar om uw stand voor u te verzorgen. Van ontwerp en offerte tot productie en opbouw. Turnkey opgeleverd.

 

 

Standbouw Prins Design B.V.