Standbouw Utrecht

Utrecht, de meest centrale grote stad van Nederland, is met geen enkele andere plaats te vergelijken.

Waar loop je zo vanuit de trein de winkels in, waar kun je zo dicht aan de gracht een biertje drinken of van een voortreffelijke maaltijd genieten, waar is een zo mooi en duidelijk centraal herkenningspunt als die meer dan 600 jaar oude Dom?

Een stad met een warm kloppend winkelhart, gezellige terrasjes, maar ook een bruisend uitgaansleven. Met ritsen kroegen en cafés, eenvoudige eethuisjes, maar ook stijlvolle restaurants en eigentijdse congres- en vergadercentra, waaronder de Jaarbeurs.

De Jaarbeurs, voor 2015 Jaarbeurs Utrecht geheten, is een gebouwencomplex voor grootschalige evenementen in de Nederlandse stad Utrecht.

Er worden vele verschillende beurzen, evenementen, congressen en vergaderingen gehouden. De Jaarbeurs ontvangt jaarlijks ongeveer 2,1 miljoen bezoekers op een terrein met een oppervlakte van 100.000 vierkante meter.De gebouwen liggen tegenover het Centraal Station en winkelcentrum Hoog Catharijne aan het Jaarbeursplein.

Bent u op zoek naar een standbouwbedrijf in Utrecht?

Bel of mail Standbouw Prins Design. Wij leveren regelmatig standbouw in Utrecht en kennen de weg in en rond de expo locaties, onder andere de Jaarbeurs en de Fabrique.

Wat zijn de mogelijkheden bij Standbouw Prins Design:

Standbouw Prins Design is een full-service standbouw bedrijf.

Alle disciplines als ontwerp, productie, realisatie en opslag onder één dak.

Ruim 30 jaar doen wij niets anders dan onze klanten begeleiden en zorgen voor een succesvolle en onbezorgde beursdeelname in Nederland en Europa.

Met een klein enthousiast team en een passie voor expo bouwen we gemiddeld 80 tot 100 stands per jaar variërend van 10m2 tot 500m2.

Onze USP

  • Alles onder één dak van ontwerp tot realisatie en opslag.
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één aanspreekpunt en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Ook wij leveren heldere communicatie, goede service en een hoge kwaliteit.

Dat is bij Standbouw Prins Design terug te zien in ons groeiende klantenbestand en door langdurige relaties op te bouwen met bestaande klanten bouwen.

Contact

Meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw?

Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Share This