Standbouw Zwolle

Bent u op zoek naar een standbouwbedrijf in Zwolle? Bel of mail Standbouw Prins Design. Wij leveren regelmatig standbouw in Zwolle en kennen de weg in en rond de expo locaties, onder andere de IJsselhallen.

Onze mogelijkheden

Standbouw Prins Design is een full-service standbouw bedrijf. Alle disciplines als ontwerp, productie, realisatie en opslag onder één dak. Ruim 30 jaar doen wij niets anders dan onze klanten begeleiden en zorgen voor een succesvolle en onbezorgde beursdeelname in Nederland en Europa. Met een klein enthousiast team en een passie voor expo bouwen we gemiddeld 80 tot 100 stands per jaar variërend van 10m² tot 500m².

Onze USP

  • Alles onder één dak van ontwerp tot realisatie en opslag.
  • Vrijblijvend ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één aanspreekpunt en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Ook wij leveren heldere communicatie, goede service en een hoge kwaliteit. Dat is bij Standbouw Prins Design terug te zien in ons groeiende klantenbestand en door langdurige relaties op te bouwen met bestaande klanten bouwen.

Meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of uiteraard van harte welkom bij ons.

Contact

Meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden voor standbouw?

Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Share This