Stands

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bent u op zoek naar iemand die stands bouwt .

Laat tijdens de beurs een goede eerste indruk achter met creatieve stands. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Standbouw Prins Design, creëert stands die in het oog springen en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij spraakmakende stands 

Wij hanteren een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de beurs. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van de stands heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken.  Compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet

Onze USP

  • Leveren het totaal pakket van ontwerp, tot realisatie en opslag.
  • Kosteloos ontwerp en offerte mbv impressies en animatie.
  • Één contactpersoon en heldere communicatie
  • Standkeuring, takel-, elektra- en wateraanvragen nemen wij uit handen
  • Leveren de stand turn-key op
  • Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Het noemen van goede service en een hoge kwaliteit kan iedereen. Bij Standbouw Prins Design is dat terug te zien in ons groeiende klantenbestand en de langdurige relaties.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en uiteraard bent u van harte welkom bij ons.

Uw stand wordt een eyecatcher. Af tot in de puntjes!

Standbouw Prins Design B.V.