Winkel interieur

Uw winkelinterieur bepaalt uw succes

Een winkelinterieur is een kwestie van smaak, dat is waar. Toch draagt het interieur in grote mate bij aan uw succes, want het zorgt er namelijk voor dat een klant zich in uw zaak al dan niet thuis voelt. Het interieur bepaalt of het bezoek van de klant eenmalig is of dat hij uit zal groeien tot een vaste klant. Een commercieel getint winkelinterieur is zodoende iets meer dan alleen een mooie vloer en een leuke kleur van de kastjes. Voor een ontwerp op maat van uw nieuwe of bestaande winkelinterieur, bent u bij Standbouw Prins Design helemaal aan het juiste adres. Wij ontwerpen, leveren en bouwen niet alleen beurswanden en beursstands door heel Europa, maar verzorgen ook het ontwerp en de realisatie van uw winkelinterieur.

Specialisten in winkelinterieur

Wilt u maximaal successen boeken, dan schakelt u voor uw winkelinterieur een specialist in. Standbouw Prins Design is een fullservice standbouwbedrijf met een brede expertise op het gebied van ontwerp, levering, bouw en organisatie van onder meer:

  • Houtbouw, ongekende flexibiliteit en mogelijkheden
  • Modulaire systeembouw, de standaard, vaste elementen om kosten te besparen
  • Interieurbouw, van showrooms tot aan winkelinterieurs
  • Portable systemen, zoals banners en displays

Onze specialisten in winkelinterieur zorgen samen met u voor de juiste inrichting van uw winkel. U heeft de expertise van het product, wij die van het inrichten en samen verleiden wij uw klanten tot kopen. Onze ontwerpen onderscheiden zich namelijk op het gebied van creativiteit, originaliteit en vakmanschap. Service staat eveneens hoog bij ons hoog in het vaandel, wij werken snel en efficiënt en hanteren duidelijke, heldere taal. In overleg maken wij een ontwerp op maat dat geheel aansluit bij uw wensen, smaak, producten, doelgroep en uw budget. Wat wij ook voor u realiseren, van de aankleding van een beurswand tot aan een volledig winkelinterieur, bij alles denken wij met u mee!

Share This