Ook een Stand als J. de Jonge Shared Service B.V. op de StocExpo in Rotterdam Ahoy: Vraag vrijblijvend een offerte aan! Of bel direct met 0345–519335

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

 

Een Stand als J. de Jonge Shared Service B.V. op de StocExpo in Rotterdam Ahoy

Bent u op zoek naar standbouw?

Nederland en Europa is voor Standbouw Prins Design bekend terrein.
Laat tijdens de beurs een goede eerste indruk achter met spraakmakende standbouw. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw standbouw te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij spraakmakende standbouw

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de beurs. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw standbouw compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet.

 

Standbouw Prins Design B.V.