Beursstand ontwerpenVrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Wilt u een originele en creatieve beursstand laten ontwerpen? Een professioneel beursstand ontwerp op maat wordt verzorgd door Standbouw Prins Design. Wij realiseren een unieke, originele en opvallende beursstand, die de aandacht van vele beursbezoekers zal trekken.

Laat uw beursstand volledig op maat ontwerpen

Heeft u specifieke wensen voor het design van uw beursstand? Dan ontwerpen wij graag een beursstand voor u op maat. Zo weet u zeker dat het volledig aan uw wensen voldoet. Dit is ideaal wanneer:

  • Uw beursstand extra moet opvallen
  • U iets anders wilt en u uw huidige beursstand nieuw leven wilt inblazen
  • U op zoek bent naar het juiste design voor uw beursstand, geheel aansluitend bij de producten en de doelgroep
  • U een beursstand design wilt, waarbij originaliteit en creativiteit centraal staan

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en steken al onze creativiteit en energie in een verrassend beursstand ontwerp, zodat uw stand uniek wordt en deze vele bezoekers aan zal trekken.

Wat zijn uw wensen voor het design van uw beursstand?

Voordat wij aan de slag gaan voor u, bespreken wij eerst uw wensen. Welke doelgroep wilt u bereiken, wat is relevant en welk budget is beschikbaar. Daarna gaan wij voor u aan de slag om de juiste beursstand inrichting te creëren die geheel in overeenstemming is met het imago van uw bedrijf. Wij werken met hoogwaardige technieken en materialen en leveren op die manier enkel en alleen kwalitatief hoogstaande beursstands. Een beursstand die de zintuigen van uw doelgroep prikkelt, waardoor nieuwsgierigheid wordt gewekt en beursbezoekers uw nieuwe stand gegarandeerd niet meer voorbijlopen.

Een beursstand laten ontwerpen: ook voor tijdelijke realisatie

Wilt u een presentatie geven, uw verbouwde showroom heropenen of tijdelijk een nieuw interieur? Standbouw Prins Design levert eveneens tijdelijke beursstands en mobiele systemen, waarbij wij uw wensen met betrekking tot het beursstand ontwerp zeer zeker niet uit het oog verliezen. Of u nu een tijdelijke of vaste beursstand zoekt, wij laten uw stand sprankelen. Meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@standbouwdesign.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Share This