Expo MünchenVrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Staat u binnenkort op de expo in München? En zoekt u een bedrijf die voor u een mooie beursstand kan ontwerpen? Standbouw Prins Design is al jarenlang gespecialiseerd in standbouw en zorgt voor een stand die een onuitwisbare indruk achterlaat op uw (potentiële) klanten.

Persoonlijk advies en een gratis standontwerp voor de expo in München

Bij Standbouw Prins Design helpen we u graag aan een beursstand die perfect bij uw wensen én budget past. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote stands. Tijdens een briefing bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden. Wij geven u vrijblijvend advies en creëren een gratis standontwerp voor uw aankomende beursdeelname aan de expo in München. Gaat u hiermee akkoord? Dan stellen we een offerte voor u op, waarin alle aspecten duidelijk zijn beschreven.

Een compleet opgeleverde stand

Wilt u zich zowel voor, tijdens als na de expo in München volledig laten ontzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uw stand compleet op. Hieronder valt ook het aansluiten van de nodige apparatuur, elektriciteit en internet. Wij gaan pas weg als u 100% tevreden bent, want dat is de service die u van ons kunt verwachten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dat horen wij graag van u via info@standbouwdesign.nl.

Anderen bekeken ook:

Fespa expo | Greentech | Ibc amsterdam

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Share This