Expo München

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!Vrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Expo München Standbouw

Laat tijdens Expo München een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij een spraakmakende stand voor de Expo München

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de Expo in München. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met de eisen van u. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Een compleet opgeleverde stand op de Expo München

Wilt u zich zowel voor, tijdens als na de expo volledig laten ontzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uw stand compleet op. Hieronder valt ook het aansluiten van de nodige apparatuur, elektriciteit en internet. Wij gaan pas weg als u 100% tevreden bent, want dat is de service die u van ons kunt verwachten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dat horen wij graag van u via info@standbouwdesign.nl.

Anderen bekeken ook:

Fespa expo | Greentech | Ibc amsterdam

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Standbouw Prins Design B.V.