FESPA Expo

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!Vrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Fespa Expo Standbouw

Laat tijdens Fespa Expo een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij een spraakmakende stand voor de Fespa Global Print Expo

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de Fespa Expo. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met de eisen van u. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Dit is waarom u voor ons kiest

Wist u dat wij alle disciplines in huis hebben om u tijdens het gehele proces te begeleiden? Zo staan wij u bij van het ontwerp tot de realisatie. In het begin ontvangt u een gratis ontwerp en een offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens het proces heeft u één vast aanspreekpunt, die alle zaken tot in de puntjes voor u regelt. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via info@standbouwdesign.nl.

Anderen bekeken ook:

Greentech | Ibc amsterdam | Ifa berlin

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Standbouw Prins Design B.V.