FESPA ExpoVrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Wilt u opvallen met uw stand tijdens FESPA Global Print Expo? Laat dan uw stand bouwen door Standbouw Design Prins. Wij ontwikkelen een onderscheidende beursstand die naadloos aansluit op het imago van uw onderneming.

Spring uit het oog tijdens FESPA Global Print Expo

Een eerste indruk maakt u maar één keer. De uitstraling van uw stand bepaalt of de bezoeker doorloopt of uw stand bezoekt. Standbouw Prins Design ontwikkelt voor FESPA Global Print Expo een stand die uit het oog springt. Dit betekent dat u een onuitwisbare indruk achterlaat op uw (potentiële) klanten. Dat wilt u toch ook? Uiteraard houden we rekening met uw wensen en de eisen van FESPA Global Print Expo.

Dit is waarom u voor ons kiest

Wist u dat wij alle disciplines in huis hebben om u tijdens het gehele proces te begeleiden? Zo staan wij u bij van het ontwerp tot de realisatie. In het begin ontvangt u een gratis ontwerp en een offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens het proces heeft u één vast aanspreekpunt, die alle zaken tot in de puntjes voor u regelt. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via info@standbouwdesign.nl.

Anderen bekeken ook:

Greentech | Ibc amsterdam | Ifa berlin

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Share This