IFA Berlin

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!Vrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Staat u binnenkort op IFA Berlin en heeft u onderscheidende beursstand nodig?

Dan helpt Standbouw Prins Design u graag verder. Wij zijn al meer dan 28 jaar actief in de wereld van de standbouw en hebben de expertise op het gebied van ontwerp, bouw, organisatie en service.

Een stand die opvalt voor de bezoekers van IFA Berlin

Wij begrijpen als geen ander dat u op deze belangrijke consumenten-elektronicabeurs een goede indruk wilt maken op uw (potentiële) klanten. Een eerste indruk maakt u echter maar één keer. Een beursstand beslist of een potentiële klant doorloopt of bekijkt wat u te bieden heeft. Daarom creëren wij voor u een stand die opvalt voor de bezoekers van IFA Berlin. Uiteraard ontwikkelen we een stand die volledig past bij uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij een spraakmakende stand voor de IFA Berlin?

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de IFA Berlin. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met de eisen van de IFA. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Profiteer van onze vaste werkwijze

Wilt u een stand door ons laten ontwikkelen voor IFA Berlin? Wij bespreken eerst uitvoerig uw doelstelling en wensen. Vervolgens maken we een gedetailleerd ontwerp, waarbij we het ontwerp afstemmen op uw wensen én de eisten van de beursorganisatie. Na uw akkoord ontvangt u een offerte en starten we met de bouw van uw stand. Uiteraard wordt u tijdens het proces altijd op de hoogte gehouden, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Meer weten? Stuur dan een e-mail.

 

Anderen bekeken ook:

Koelnmesse | Plma | Provada amsterdam

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Standbouw Prins Design B.V.