IBC AmsterdamVrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

IBC Amsterdam Standbouw

Laat tijdens de standbouw IBC Amsterdam een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Wilt u een beursstand laten maken voor ’s werelds grootste media, entertainment en technologie show: IBC in Amsterdam? Dan staan de experts van Standbouw Prins Design voor u klaar. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van onderscheidende beursstands door heel Europa. Neem contact op voor vrijblijvend advies en een gratis standontwerp.

Zo maakt u een goede indruk op de bezoekers van IBC in Amsterdam

Hoe creëren wij een spraakmakende standbouw voor IBC in Amsterdam
Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de IBC Amsterdam. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met de eisen van u. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Kom langs voor een briefing

Heeft u ons portfolio bekeken en bent u overtuigd van onze expertise? Dan nodigen wij u graag uit voor een briefing. Hier worden uw wensen en doelstellingen uitvoerig besproken. Op basis daarvan maken we een gedetailleerd ontwerp, die ook aansluit op de eisen van IBC in Amsterdam. Maak eenvoudig een afspraak door een e-mail te sturen naar info@standbouwdesign.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Anderen bekeken ook:

Ifa berlin | Koelnmesse | Plma

IBC Amsterdam

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Share This