PROVADA Amsterdam

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!Vrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Standbouw Provada Amsterdam

Laat tijdens Provada Amsterdam een goede eerste indruk achter met een spraakmakende beursstand. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw beursstand bezoekt. Door uw beursstand te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Maak indruk met een creatieve beursstandtijdens PROVADA. Dit driedaagse netwerkevent focust op trends, innovaties en een goed netwerk van deskundigen in de vastgoedwereld. Hier wilt u met uw bedrijf een goede indruk maken op (potentiële) klanten, toch? Daarom schakelt u de experts van Standbouw Prins Design in. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het realiseren van mooie, creatieve en onderscheidende beursstands.

Een beursstand die bij u én PROVADA in Amsterdam past

Staat u binnenkort op de bekendste vastgoedbeurs van Nederland: PROVADA in Amsterdam? Dan realiseren wij graag een beursstand die een onuitwisbare indruk achterlaat op de bezoekers van dit evenement. Tijdens de eerste briefing bespreken we uitvoerig uw wensen, doelstelling en budget. Bij de realisatie van uw stand houden we uiteraard ook rekening met de uw eisen. U heeft de expertise van uw product, dienst of imago en wij die van de standbouw, waardoor we samen tot een spraakmakend eindresultaat komen.

Maak een afspraak om uw wensen te bespreken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen tijdens PROVADA in Amsterdam? Maak dan een afspraak door een e-mail te sturen naar info@standbouwdesign.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen via dit formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Standbouw Prins Design B.V.