ChampignondagenVrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Bent u komend jaar exposant tijdens de Champignondagen? Dan is het logisch dat u op zoek bent naar een onderscheidende beursstand. Standbouw Design Prins is al jarenlang gespecialiseerd in het realiseren van mooie, creatieve en spraakmakende stands. Vraag eenvoudig om vrijblijvend advies en een gratis standontwerp voor tijdens de Champignondagen.

Maak een goede eerste indruk tijdens de Champignondagen

De Champignondagen zijn perfect voor Nederlandse en internationale bedrijven in de champignonindustrie. Hier kunnen ze hun technologieën en diensten presenteren en nieuwe informatie en inzichten verkrijgen. Het is logisch dat u een goede eerste indruk wilt maken bij uw (potentiële) klanten. Wij creëren een stand die de aandacht van de beursbezoeker trekt en waarbij uw product, dienst of imago naar uw wens wordt gepresenteerd.

Doe alvast inspiratie op online

Bent u benieuwd naar wat u van ons kunt verwachten? Dan verwijzen wij u graag door naar ons portfolio. Hier vindt u alle projecten die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Wanneer u een goede indruk heeft gekregen van Standbouw Design Prins, kunt u direct een offerte aanvragen. Wij nemen dan contact met u op, zodat u tijdens de Champignondagen een prachtige stand heeft. Heeft u vragen of wilt u eerst meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@standbouwdesign.nl.

 

Anderen bekeken ook:

Design district | Expo munchen | Fespa expo

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Share This