Standbouw interieur

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!Vrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Bent u op zoek naar een standbouw interieur?

Nederland en Europa is voor Standbouw Prins Design bekend terrein.
Laat tijdens de beurs een goede eerste indruk achter met een spraakmakend standbouw interieur. Een (potentiële) klant bepaalt in slechts enkele seconden of hij of zij doorloopt of uw stand bezoekt. Door uw standbouw interieur te laten ontwerpen door Standbouw Prins Design, creëert u een stand die in het oog springt en de beursbezoeker aantrekt. Uiteraard in lijn met uw product, dienst of imago.

Hoe creëren wij een spraakmakend standbouw interieur

Bij Standbouw Prins Design hanteren we een vaste werkwijze. Zo weet u zeker dat het resultaat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften  op de beurs. Tijdens een briefing bespreken we uw doelstelling en wensen, waarna er een gedetailleerd ontwerp tot stand komt. Uiteraard houden we ook rekening met uw eisen. Na uw akkoord ontvangt u een offerte op maat, waarin alle zaken duidelijk staan beschreven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat u ontzorgen door één vast aanspreekpunt

Tijdens de bouw van het project heeft u één vast aanspreekpunt, die al uw werk uit handen neemt. Zo hoeft u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen te maken. Wij leveren uw standbouw interieur compleet en van kwalitatief hoogwaardig materiaal op. Denk ook aan het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Heeft u ons portfolio bekeken en een goede indruk gekregen van onze kwaliteiten? Dan heeft u vast gezien dat wij gespecialiseerd zijn in zowel standbouw als het ontwikkelen van een nieuw interieur. Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u specifieke vragen? Stuur dan een e-mail naar info@standbouwdesign.nl.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Standbouw Prins Design B.V.