Standbouw voor een beursVrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Standbouw Prins Design ontwikkelt graag een standontwerp die perfect past bij uw wensen en die van de beurs. Wij zijn een standbouwbedrijf met ruime ervaring in standontwerp en -constructie. De afgelopen 30 jaar hebben we voor veel verschillende bedrijven standbouw verzorgd. Bekijk ons portfolio voor onze gerealiseerde projecten. Past onze expertise bij uw wensen? Dan horen wij dat graag van u.

Standbouw die past bij uw wensen én de eisen van de organisatie

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u hiervoor een aansprekende beursstand? Voor een origineel en onderscheidend standontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hele proces van het bouwen van een beursstand aan ons overlaten. Wij brengen graag uw wensen in kaart, waarna we beginnen aan het standontwerp. Dit ontwerp is bij ons nooit standaard, maar sluit altijd geheel aan op uw wensen en huisstijl. Uiteraard houden we ook rekening met de eisen van de beursorganisatie.

De werkwijze van Standbouw Prins Design

Standbouw Prins Design is een full-service standbouwer. Dit houdt in dat wij alles rond uw stand regelen, zodat u zich kunt richten op de voor u belangrijke zaken. Wanneer wij uw standontwerp hebben ontwikkeld en u deze, na eventuele aanpassingen, heeft goedgekeurd, starten we met het daadwerkelijk produceren van de stand in onze werkplaats. Is de beursstand gereed? Dan bouwt Standbouw Prins Design deze op de beurs voor u op. U kunt uw stand ook meerdere keren gebruiken, want na afloop van de beurs bouwen wij de stand voor u af en slaan deze op in ons magazijn.

Internationale standbouw

Er zijn inmiddels weinig beursgebouwen waar Standbouw Prins Design nog nooit een stand heeft geplaatst. Door onze ervaring zijn wij bekend met de richtlijnen van vrijwel alle beurscomplexen- en organisaties in Europa. Kortom: waar u ook standbouw nodig heeft, wij nemen u de zorg van begin tot eind uit handen.

Een standbouwer die meer biedt

Zoekt u een standbouwer die meer doet dan alleen het bouwen van een degelijke en functionele constructie? Wij zijn een standbouwbedrijf dat altijd een doordacht standontwerp levert met de juiste prijs/kwaliteitverhouding; perfect uitgevoerd en vergezeld van een uitstekende service. En omdat wij een houtbouwer zijn (en geen systeembouwer), kunnen wij stands in alle mogelijke vormen, afmetingen en kleuren voor u produceren.

Dit zijn de voordelen van Standbouw Prins Design

  • Ruime ervaring in standbouw voor gerenommeerde bedrijven
  • Standbouw met alles onder één dak: ontwerp, productie, op- en afbouw en opslag
  • Een standbouwer die uitgaat van uw wensen
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Wereldwijde ervaring met standbouw op een beurs

Wilt u tijdens de volgende beurs ook profiteren van de ervaring van Standbouw Prins Design? Laat dan weten hoe het perfecte standontwerp er voor u uitziet en stuur een e-mail naar info@standbouwdesign.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Share This