ReMaTecVrijblijvend ontwerp en offerteLeveren de stand turn-key opWij zijn pas klaar als de klant tevreden is!

Wilt u een beursstand laten maken die in het oog springt van de bezoekers van ReMaTec? Dan bent u bij Standbouw Prins Design aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat u wilt opvallen op dé internationale vakbeurs voor de revisiebranche. Een eerste indruk maakt u echter maar één keer. Wij zorgen voor een originele en creatieve beursstand die uw product, dienst of imago representeert. Bent u benieuwd hoe we dit realiseren? Lees dan snel verder.

De weg naar een prachtige beursstand voor ReMaTec

Als specialist in het bouwen van stands, hanteren wij altijd een vaste werkwijze. Allereerst vindt er een briefing plaats, waarin we uw doelstelling en wensen uitvoerig bespreken. Vervolgens maken we een gedetailleerd ontwerp die volledig aansluit op uw wensen én de eisen van ReMaTec. Is het ontwerp precies zoals u in gedachten had? Dan stellen we een op maat gemaakte offerte op, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Uw stand wordt gebouwd door ervaren standbouwers, waarbij zij gebruikmaken van de beste materialen. Wij sluiten ook direct de apparatuur, elektriciteit en het internet aan.

Maak direct een afspraak

Wanneer u een stand wilt laten realiseren voor ReMaTec, maakt u eenvoudig een afspraak via info@standbouwdesign.nl. Wilt u eerst meer weten over onze expertise? Bekijk dan eens ons portfolio. Hier vindt u alle gerealiseerde projecten.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Een aantal projecten

Bekijk alle andere projecten

Share This